Verzending

Gratis verzending

Als je bij ons een bestelling plaatst is de verzending altijd gratis. Houd er echter rekening mee dat kosten voor een eventuele retourzending wel voor eigen rekening zijn.

Levering uit eigen voorraad

Wij leveren uit eigen voorraad vanuit ons magazijn. Wanneer je op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, streven wij ernaar om jouw bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Plaats je een bestelling op zaterdag of zondag? Dan wordt je pakket doorgaans over twee werkdagen bezorgd. De verzending wordt verzorgd door DHL en wij zijn afhankelijk van hun bezorging. De kans bestaat dat de bezorgtermijn door uiteenlopende omstandigheden niet kan worden gerealiseerd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze bezorgtermijn.

Bezorging aan huis

De verzending van je pakket wordt verzorgd door DHL. Niet thuis op het moment van bezorging? Dan laat de bezorger een gele kaart achter in de brievenbus. Het pakket is of bij de buren bezorgd of wordt de eerst volgende werkdag bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt geleverd. Middels de bezorgcode op de achterkant van de kaart kun je online een ander bezorgmoment of bezorglocatie selecteren wanneer het pakket nog niet bij het DHL servicepunt is aangekomen.

Bezorgen op een ander adres

Je kunt je bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres.

Bestelling volgen

Je ontvangt, op het opgegeven e-mailadres, een e-mail met hierin de Track en Trace code van je bestelling. Via de link in deze e-mail kun je precies zien wanneer je bestelling wordt geleverd.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen