Retourneren en Ruilen

Download retourformulier

Zichttermijn

Heb je online één of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heb je het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ben je niet tevreden met een artikel of heb je spijt van je aankoop, dan heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te herroepen. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, met de originele verpakking in de verzenddoos geretourneerd te worden. Wij willen je verzoeken om het meegeleverde retourformulier op de achterzijde van de pakbon zo volledig mogelijk ingevuld mee terug te sturen.

Retourvignet

Om te werken aan een duurzame toekomst en het terugdringen van onnodige retouren wordt een deel van onze producten voorzien van het Retourvignet. Het retourvignet is zo bevestigd aan het product dat het passen mogelijk is. Met het verwijderen van het Retourvignet vervalt het recht op retour en restitutie. Alleen op deze manier kunnen we samen duurzaam retourneren en kunnen wij iemand anders blij maken met dit ‘nieuwe’ artikel. Wij hopen op uw medewerking!

Ruilen

Wil je het artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? Vanaf de dag van ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd het gewenste artikel te herroepen. Download het retourformulier, stuur het artikel naar ons retour en plaats een nieuwe bestelling met je gewenste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Hoe te retourneren?

Wij stellen het op prijs als het retourformulier zo volledig mogelijk ingevuld meegezonden wordt. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen