Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren

Wil je het artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of wil je het artikel retourneren? Vanaf de dag van ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd het gewenste artikel te herroepen.

Wat moet je doen?
Onze partner Re:turnista verwerkt omruilingen en retouren voor ons.

  1. Via deze link kun je eenvoudig een omruiling doorgeven of je artikel retourneren. Vul je gegevens in, geef je omruiling door of maak je retourlabel aan.
  2. Verpak de artikelen in de originele verpakking, plak het retourlabel op de verpakking en over bestaande barcodes.
  3. Geef je retour af bij een drop-off punt bij jou in de buurt of kies voor de pick-up service (tarieven vind je hieronder).

Mocht je vragen hebben over je retour, stuur dan een e-mail naar Re:turnista via: support@returnista.nl

Belangrijk: het kan voorkomen dat jij jouw bestelling hebt geplaatst voordat wij over zijn gegaan naar de software van Re:turnista, met als gevolg dat je niet kunt omruilen of retourneren via de bovenstaande link. Mocht je willen retourneren, download dan hier het retourformulier en stuur dit samen met het pakket zo volledig mogelijk ingevuld naar ons toe. Wil je het artikel ruilen? Vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, heb je 14 dagen de tijd om het gewenste artikel te herroepen. Download het retourformulier, stuur het artikel naar ons retour en plaats een nieuwe bestelling met je gewenste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen mag je ervan uitgaan dat je het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgt op je rekening. We betalen het bedrag terug op de rekening waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is.

Artikel beschadigd ontvangen?

Heb je een artikel beschadigd ontvangen? Stuur dan direct na ontvangst van het pakket een e-mail inclusief foto's van het beschadigde artikel naar info@bartogi.nl. Mocht het artikel inderdaad beschadigd door ons geleverd zijn dan kun je het gratis omruilen voor een nieuw exemplaar of we storten het geld terug op de rekening waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is. Je betaalt dan geen retourkosten.

Gratis omruilen

Mocht je voor een omruiling gekozen hebben, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. Op deze manier willen we voorkomen dat er onnodig veel maten worden besteld en hiermee willen we de druk op onze logistieke partners én op het milieu verlagen.

Retourkosten

Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten naar jou toe voor onze rekening te nemen. Echter, mocht je iets willen retourneren, dan zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw eigen rekening. De kosten voor een retourzending vind je hieronder:

Retourkosten*

Retourzending binnen Nederland € 5,99
Pick-up service binnen Nederland € 7,49
Retourzending vanuit België € 7,99
Retourzending vanuit Duitsland € 7,99
Retourzending vanuit Luxemburg € 9,99
Retourzending vanuit Oostenrijk € 9,99

* Retourneren uit andere landen is niet mogelijk, omdat bestellen uit andere landen ook niet mogelijk is.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen