Birko-flor

BIRKO-FLOR

Birko-flor is een materiaal dat uitsluitend door Birkenstock wordt gebruikt. Het is een kwalitatief hoogwaardig en uiterst duurzaam materiaal. Het wordt veelal toegepast bij de slippers en sandalen. Het materiaal is huidvriendelijk, scheurvrij en onderhoudsvriendelijk. Omdat Birko-flor een synthetisch materiaal is, wordt er geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. Toch heeft het dezelfde look en fijne eigenschappen als echt leer. Het oppervlak van hygiënisch PVC-kunststof is vuil- en waterafstotend en kan eenvoudig worden schoongemaakt. De voering is voorzien van een zachte, ademende vlieslaag wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Een ander groot voordeel van Birko-flor is dat het tal van creatieve designmogelijkheden biedt. Het materiaal kan worden gelakt, gecoat, beplakt of worden voorzien van een metallic effect.

BIRKO-FLOR NUBUCK

Nauwelijks van echt te onderscheiden. Met Birko-flor Nubuck is het Birkenstock gelukt om de look & feel van natuurlijk nubuckleer te evenaren. Het scheurvrije, synthetische materiaal ziet er niet alleen uit zoals echt nubuck leer, het voelt ook zo aan. Voor dit effect wordt het oppervlak licht geruwd.

BIRKO-FLOR LAK

Het hoogwaardige Birko-flor met lak-look is felgekleurd, glanzend en vochtafstotend. Het aantal kleuren kent geen grenzen. De lak-look wordt verkregen door het aanbrengen van folie en lak en hiermee kunnen geweldige effecten worden gerealiseerd. Denk hierbij aan fantastische metallic- en edelsteeneffecten. Alsof het een autolak. Het vormt hiermee net als normaal Birko-flor een perfect alternatief voor echt lakleer.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen