Summer Ready: De beste manieren om espadrilles te stylen

Espadrilles, ohhh wat zijn ze leuk! Door de touwzolen doen ze meteen verlangen naar zonnige dagen en lange, zwoele zomeravonden. Ze zijn daarom ook perfect als alternatief voor slippers of sandalen. Uppers van bijvoorbeeld katoen, canvas of linnen zorgen voor luchtig draagcomfort.

Maar hoe kun je espadrilles nu het beste stylen voor de perfecte zomerlook? Wij geven je hier graag tips.

espadrilles stylen

Hoe combineer je espadrilles?

Espadrilles zijn casual zomerschoenen die je op verschillende manieren kunt stylen. Met onderstaande tips stap jij stijlvol het voorjaar in en de zomer door met espadrilles.

Korte broek of rok

Espadrilles zijn perfect te combineren met korte broeken en rokken. Kies voor eenvoudige denimshorts of een leuke zomerrok om je espadrilles te laten opvallen. Of ga voor espadrilles met een print en draag ze met een korte broek en een blouse voor een stijlvolle zomerlook. Voor een wat chiquere uitstraling kun je kiezen voor een espadrille met sleehak of metallic look. Perfect onder een mooie jurk of stijlvolle kokerrok.

Voor mannen geldt hier dat heren espadrilles uitstekend te dragen zijn onder een nette chino (short) in een tijdloze basiskleur of juist een frisse zomerkleur.

Zomerbroek

Net te fris voor een korte broek of rok, dan zijn espadrilles ook heel stijlvol te combineren met een palazzo- of capri broek. Kies voor een rustige, effen kleur voor een stijlvol geheel.

Zomerjurk

Een zomerjurk is perfect voor een dagje uit in de zon en espadrilles passen daar heel goed bij. Kies voor een paar platte espadrilles en draag ze met een luchtige zomerjurk.

Maxi jurk

Espadrilles met sleehak passen perfect bij een lange, flowy maxi-jurk. Kies voor een eenvoudige, effen kleur als je jouw espadrilles eruit wilt laten springen. Maar ze combineren ook heel goed met een maxi-jurk in bonte, kleurige prints.

Jumpsuit

Een jumpsuit is een geweldige optie voor een avondje uit en espadrilles maken deze outfit compleet. Kies voor een paar espadrilles met sleehak om je benen wat extra lengte te geven.

Jeans

Espadrilles lenen zich ook perfect voor een casual jeanslook. Draag ze bijvoorbeeld met een skinny jeans en een wit T-shirt voor een comfortabele en stijlvolle look. Rol de pijpen iets op en laat een stukje van je enkels zien om je espadrilles eruit te laten springen.

Lichte kleuren

Espadrilles zijn ideaal voor de zomer, dus kies voor lichte kleuren om je outfit een zomerse uitstraling te geven. Pastelkleuren zijn bijvoorbeeld perfect voor de zomer.

Accessoires

Accessoires zoals een zonnebril, hoed of tas kunnen helpen om de ultieme zomerlook met espadrilles te complementeren.

Shop dames espadrilles

Experimenteer en wees jezelf!

Onthoud dat er geen regels zijn als het gaat om het stylen van espadrilles. Experimenteer met verschillende combinaties en ontdek wat voor jou het beste werkt. Kies voor een ontspannen look waar jij je comfortabel bij voelt en er stijlvol uitziet.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen