KEEN lanceert revolutionaire wandelschoen WK400

KEEN komt deze maand met een compleet nieuwe wandelschoen op de markt. Met de WK400 komen ze niet alleen met een sportief ogende wandelschoen, maar tevens een die is voorzien van revolutionaire technieken voor het meest comfortabele wandelgenot als nooit tevoren.

WK400 voor een unieke wandelervaring

Lopen met de WK400 wandelschoenen aan je voeten is een compleet nieuwe ervaring. De wandelschoen is uitgevoerd met KEEN's compleet nieuwe en gepatenteerde zool met KEEN.CURVE™ Technology. Deze technologie combineert een constante curvegeometrie, stabiele plaattechnologie en een hoogenergetische tussenzool om een uniek gevoel van voorwaartse impuls te creëren. De curve van de zool heeft de perfecte bolling voor een meer soepele en efficiënte afwikkeling van de voet.

KEEN.CURVE-Technology WK400

Een vrije ruimte van 30 millimeter onder de voorvoet zorgt voor een uitzonderlijk soepele en gemakkelijke overgang van het raken van de hiel tot het afzetten van de tenen. Elke stap voelt hierdoor makkelijker aan. Lopen met de WK400 geeft je hiermee het gevoel van bijna als vanzelf voorwaarts gaan, waarbij lopen bijna aanvoelt als rollen van de voet. Met deze wandelschoenen wil je blijven lopen. Het maakt wandelen leuker en je wordt gestimuleerd langere afstanden af te leggen.

Het verhaal achter KEEN.CURVE™ Technology

Het idee om een dergelijke zool te ontwikkelen gebeurde enkele jaren geleden nadat Rory Fuerst Jr., product innovation director bij KEEN, zijn been brak tijdens het skiën. Gedurende zijn revalidatie ontdekte hij zelf de kracht van wandelen voor optimaal herstel. Het hielp hem er tevens mentaal weer bovenop te komen en hij kwam erachter dat lopen meer was dan een middel om zich te verplaatsten. Deze ervaring inspireerde hem om de kracht van wandelen met de wereld te delen. Hij wilde dit bewerkstelligen met de nieuwste innovatie van KEEN die een revolutie teweegbreng zal brengen in de wereld van wandelschoenen. Het idee voor de KEEN.CURVE™ Technology was ontstaan.

Met de hulp van een oude vriend - schoen innovator en PhD in natuurkunde - begon Rory jr. zich te verdiepen in de wetenschap van het lopen. In biomechanische laboratoriumstudies ontdekte KEEN dat het lichaam en de benen werken als een slinger die ervoor zorgt dat de voet tijdens het lopen in een constante boog beweegt. Met als basis om deze constante boog te verbeteren heeft KEEN zijn gepatenteerde KEEN.CURVE™ Technology ontwikkeld.

KEEN WK400

Vervolgens duurde het drie jaar, bijna 10.000 uur aan ontwerpen en ontwikkelen, 5.000 testkilometers, te veel kopjes koffie en een paar tranen om de WK400 te perfectioneren. De schoen werd niet eerder op de markt gebracht voordat alles klopte. En dat is nu gelukt!

Je voeten voelen zich thuis

Dankzij een nieuw ontwikkelde geprofileerde loopzool van rubber is de WK400 geschikt voor zowel verharde paden in de stad als oneffen terrein in de bergen. Het zorgt voor stabiliteit en grip. Dankzij de tussenzool wordt elke stap vloeiend gedempt. Je voeten worden als een tweede huid omsloten door een lichtgewicht upper van performance mesh en TPU delen. Binnenin blijven je voeten langdurig fris, terwijl ze worden ondersteund door anatomische polsteringen. De tenen behouden alle vrijheid om vrij te bewegen. De vetersluiting verlicht de druk bovenop je voeten. Kortom; in de WK400 voelen je voeten zich thuis.

Verkrijgbaar op Bartogi.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe KEEN WK400? Natuurlijk is deze verkrijgbaar bij Bartogi. Bestel 'm snel en ervaar zelf de compleet nieuwe wandelervaring. De WK400 is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor dames en heren.

Shop de WK400

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen