HEYDUDE: perfecte zomerschoenen voor een relaxte zomer

Aahhh, de zomer... lange dagen, zwoele nachten en eindeloze avonturen onder de stralende zon. Wij houden ervan! Helemaal met de juiste zomerschoenen aan de voeten, zoals de schoenen van HEYDUDE.

De juiste schoenen zijn essentieel, ook voor de zomer. Niet alleen voor het creëren van de ultieme zomerlook, maar ook vanuit praktisch oogpunt. Ze moeten luchtig en comfortabel zitten en multifunctioneel zijn. Het ene moment wandel je lekker langs over het strand en een paar uur later zit je gezellig op een terras, terwijl het in de avonduren soms best snel kan afkoelen. Je wilt dan schoen die je snel uit kunt trekken en je voeten aangenaam op temperatuur houden, de hele dag door. Gelukkig is er HEYDUDE met een collectie schoenen die jij deze zomer wilt hebben. We leggen je hier graag uit waarom ze de ideale schoenen zijn voor een relaxte zomer.

HEYDUDE: jouw zomer essentials voor elk moment

We gaan niet zeggen dat de perfecte zomerschoen bestaat. Perfectie bestaat niet. Toch zijn wij ervan overtuigd dat de schoenen van HEYDUDE in de buurt komen als het gaat om schoenen voor casual zomergelegenheden. Wat de dag voor jou ook in petto heeft, ze zullen je comfortabel begeleiden in een stijl die meteen relaxte zomervibes oproept. Laid back and no worries!

De schoenen van HEYDUDE zijn een ultieme mix van comfort, stijl en veelzijdigheid. Het maakt ze de perfecte zomerschoen, jouw favoriete metgezel voor elke zomeractiviteit. Ga je een dag naar het strand, een stad verkennen, een festival bezoeken, de natuur in, heb je een tuinfeestje, de schoenen, zoals de Wally en Wendy, zorgen op elk moment voor dat relaxte draagcomfort.

Shop HEYDUDE

Veelzijdige zomerschoenen: van relaxte stranddagen, casual feestjes tot actieve dagen

Er zijn veel verschillende zomerschoenen, denk hierbij aan slippers, sandalen, loafers, espadrilles en sneakers. Wat nou als er één type schoen is die de voordelen van al deze schoenen heeft? Zoek niet verder, want dit is waarom HEYUDE de perfecte zomerschoenen zijn. Wat de dag ook brengt, ze bieden comfort en een complement bij iedere zomeroutfit.

Van lekker uitwaaien aan zee, een middagje shoppen, relaxen in het park, een lange reisdag of een zomerbarbecue, de low-op mocs van HEYDUDE zijn jouw perfecte keuze. De zomerschoenen bieden het comfort van lopen op blote voeten zoals met slippers, de bescherming van een dichte schoen, het gemak van loafers en de natuurlijke materialen van espadrilles en de ultieme zomerstijl van.. van HEYDUDE.

Ben je een dag op stap en kom je ruwer terrein tegen, zoals in de natuur of tijdens een wandeling over het strand, dan geven de schoenen je voeten de bescherming die slippers en sandalen niet kunnen geven. Zelfs als er een klimpartijtje overwonnen moet worden, heb je grip die je nodig hebt. Oké, even een kanttekening: het zijn geen wandelschoenen. Ga je echt de bergen of outdoor in, dan raden we nog steeds aan om wandelschoenen te dragen. Ze bieden immers de meest optimale grip op alle ondergronden, bescherming tegen stoten en de juiste ondersteuning op oneffen terrein. Ook voor wandelschoenen dames of wandelschoenen heren kun je bij Bartogi terecht.

Shop HEYDUDE

Uitgevoerd in ultieme zomerstijlen

Bekijk de collectie HEYDUDE schoenen en ontdek zelf hoe zomers en stijlvol de zomerschoenen eruit zien. Bijna geen zomerschoen ziet er zo zomers uit als de modellen van HEYDUDE, toch? Iconische modellen als Wendy voor dames en de Wally voor heren zijn gebaseerd op mocassins. Je ziet het meteen terug in de herkenbare neuzen. De uppers zijn vervaardigd met luchtige materialen, waarbij duurzaamheid en herbruikbare materialen hoog in het vaandel staan. Ze zijn uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren en prints, zodat er voor iedereen een favoriet tussen zit. Een ding is zeker, het zijn stuk voor stuk zomerse kleuren en prints die je meteen verleiden om ze aan te trekken. Door de schoenen krijg je spontaan zomerkriebels en een vakantiegevoel. Fraaie details maken het helemaal af. Denk hierbij aan kleurrijke sierstiksels, borduursels, jungle- en boho prints, ets. En dan hebben we het nog niet eens over de materialen zelf, zoals canvas, linnen en andere luchtige textielsoorten.

En onmiskenbaar HEYDUDE? De vrolijke voeringen begroeten je bij het instappen met leuke prints en kleuren. Check onze ruime collectie HEYDUDE dames en HEYDUDE heren en laat je inspireren.

Praktische zomerschoenen

De zomerschoenen van HEYDUDE zorgen niet alleen voor de ultieme zomerlook en het comfort van een sneaker en slipper die samenkomen in een schoen, ze zijn ontworpen met innovaties die ze de meest ideale zomerschoenen maakt.

  • Ultralicht
    HEYDUDE heeft de schoen opnieuw uitgevonden en hierbij alle stugge en harde onnodige delen weggelaten of vervangen voor moderne, lichtgewicht materialen.

  • Easy-On
    Een Easy-On vetersysteem zorgt voor een makkelijke en snelle instap, terwijl ze toch goed aan de voeten blijven zitten.

  • Flex & Fold
    Dankzij de innovatieve Flex & Fold technologie bieden ze de voordelen van een schoen, met het gevoel van een slipper. De super lichtgewicht en flexibele buitenzool is sterk, maar buigt heel makkelijk mee. Ook dit draagt bij aan het blootsvoets rondlopen, terwijl je toch de bescherming en ondersteuning van een schoen hebt.

  • Demping en grip
    De lichtgewicht zolen zorgen tevens voor ongekende demping bij elke stap die je zet. Ze bieden hierbij bescherming tegen stoten en drukpunten en geven grip op alle momenten dat je het nodig hebt. Het wordt versterkt door de verwisselbare, ergonomische voetbedjes van traagschuim die tevens de natuurlijke houding ondersteunen.

  • Een relaxte fit
    De instappers/low-top mocs van HEYDUDE, zoals de Wally en Wendy, hebben een bijzonder comfortabele pasvorm, zodat ze bijna aanvoelen als blootsvoets rondlopen, maar toch met de bescherming van een schoen. Daar komt bij dat de uppers super flexibel zijn met veel ruimte voor de tenen. Precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar de meeste relaxte zomerschoenen.

  • Wasbaar
    Zijn de schoenen vies geworden, dan kun je de meeste modellen op een koude temperatuur wassen in de wasmachine. Bij de productinformatie in onze webshop kun je terugvinden of de schoen wasbaar is of niet. Niet? Neem dan eens een kijkje in onze blog over schoenonderhoud boordevol tips hoe je je schoenen zo lang mogelijk mooi houdt en het beste kunt reinigen.

  • Perfect voor de vakantie
    Alle hierboven genoemde voordelen maakt ze ook uitermate geschikte schoenen die je eenvoudig meeneemt op vakantie. Ze voegen nauwelijks gewicht toe aan de bagage en dankzij de flexibiliteit blijft er altijd wel een plekje voor ze over.

  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
    Tot slot en niet geheel onbelangrijk, de zomerschoenen van HEYDUDE bieden ‘value for money’. Het zijn super praktische schoenen die je nagenoeg de hele zomer door kunt dragen, ongeacht wat de dag te brengen heeft.

Laat je inspireren door de collectie zomerschoenen van HEYDUDE

Bekijk de zomercollectie HEYDUDE vbij Bartogi en laat je inspireren door de ultieme zomerstijlen voor de meest relaxte pasvorm. Kies je favoriete model en ervaar het zelf.

Shop HEYDUDE Dames

Shop HEYDUDE Heren

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen