Schoenentrends Herfst/Winter 2023/2024

De zomer laat zich nog even van haar goede kant zie met zelfs regionaal een heuse hittegolf in september. Echter staat de herfst toch echt voor de deur met de steeds korter wordende dagen en de "r" weer in de maand. Tijd om schoenen aan te schaffen voor de aankomende herfst en winter en je zomergarderobe weer te verwisselen met de wintergarderobe. Maar wat zijn de meest opvallende schoenentrends voor de herfst/wintercollectie van 2023/2024?

Colourful

Zwart en bruin zijn kleuren die elk seizoen weer terugkomen. Ze worden dit jaar vergezeld met enkele knalkleuren die je herfst- en winterfit een boost zullen geven en om een statement mee te maken. Enkele trendkleuren die dit najaar veel voorbij zullen komen zijn paars, roze en rood. Verder zien we veel groen, oranje en fel blauw. Niet alleen als accentkleuren, maar ook schoenen die volledig in één van deze kleuren zijn uitgevoerd.

Puntige neuzen

Neem een kijkje in de herfst/winter collectie voor 2023/2024 en het zal je opvallen - hoewel ze nooit echt uit de mode zijn geweest - dat veel schoenen een puntige neus hebben. Waar we een paar seizoenen veel vierkante neuzen hebben gezien, is het dit jaar weer de beurt aan spitse neuzen.

Western look

Cowboylaarzen zijn eigenlijk nooit echt weggeweest, maar deze super leuke laarzen gaan we dit seizoen heel vaak terug zien. Je vindt ze van trendy metallic kleuren tot klassieke bruine en taupe kleuren. Suède of leer, stoere hak, een puntige neus, effen of gedecoreerd. Laarzen met een western-look mogen gewoonweg niet aan je garderobe ontbreken. En dat hoeft ook niet, want je combineert ze net zo makkelijk onder een jurk als onder een jeans.

cowboylaarzen

Slouchy laarzen

Een andere laarzentrend deze winter zijn slouchy laarzen. Het betekent niets anders dan een (hoge) laars waarvan de schacht iets afzakt en als het ware een beetje los rondom het been zit. Lange laarzen krijgen hiermee een lekker nonchalante, casual look. Heel stijlvol te dragen onder bijvoorbeeld een mooie jurk.

Lazamani laarzen

Feestelijk metallic

De winter is natuurlijk het seizoen van de feestdagen. Dit jaar mag je gerust uitpakken met metallic kleuren onder je outfit. Het was al een trend, ook voor kleding, maar dit seizoen zet de trend van metallic kleuren nog een extra tandje extra bij. Kies voor een elegante enkellaars in een opvallende metallic kleur en maak de blits met je feestelijke outfit.

Chunky loafers

Loafers zijn altijd goed en blijven een klassieker onder de instappers. Dit seizoen gaan ze echter de hoogte in. Chunky loafers met opvallende zolen of zelfs een hak. Je mag ze deze winter ook gerust dragen met een warm paar sokken die er bovenuit steken. Of draag ze met een panty om je benen lekker warm te houden.

Lekker comfy

Voor lekkere comfortabele schoenen mag je altijd een plekje vrij houden in je schoenenkast. Fluffy sneakers, makkelijke instappers, heerlijk warme faux-fur voeringen, you name it! En eenmaal thuis, dan schuif je je voeten natuurlijk in een paar comfortabele pantoffels.

winter instappers heydude

Heb jij na het lezen van deze blog ook zo'n zin gekregen om nieuwe schoenen te kopen en je herfst-/wintergarderobe te verrijken met de nieuwste trend? Shop de nieuwste collectie van sterke merken online bij Bartogi! Ben je helemaal blij met je nieuwe schoenen, vergeet @bartogishoes dan niet te taggen!

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen