Nieuw bij Bartogi: Crocs

Met Crocs hebben we prachtig merk mogen toevoegen aan ons assortiment. Wie kent ze niet, de clogs die meteen tot de verbeelding spreken. Wereldberoemd en geroemd! Een icoon met een grote schare fans dankzij het ongeëvenaarde draagcomfort. En nu, anno 2023, niet meer uit het modebeeld weg te denken dankzij de enorm toegenomen populariteit, mede door TikTok.

Vanaf nu bestel je Crocs vertrouwd online bij Bartogi!

Crocs

Waarom kiezen voor Crocs?

Kies je voor Crocs, dan kies je voor een fantastisch draagcomfort. Crocs heeft dit weten te realiseren met het revolutionaire Croslite™ materiaal waarvan alle clogs gemaakt zijn. Croslite™ is een zogenaamd closed-cell harsmateriaal en vormt een soort middenweg tussen rubber en foam. Het is ook wel een beetje vergelijkbaar met EVA.

Croslite™ is lichtgewicht, schokabsorberend, geur werend en het voelt prettig aan voor de huid. Verder kan het heel eenvoudig worden schoongemaakt en is het sneldrogend.

De clogs zijn anatomisch gevormd en in combinatie met de fijne eigenschappen van Croslite zorgt dit voor minder belasting van de voeten, onderbenen, knieën, heupen en onderrug. Door de ergonomische pasvorm en het lichte gewicht van nog geen 300 gram, raken de spieren minder vermoeid. Het is niet voor niets dat Crocs ook zeer populair zijn als werkschoenen in onder meer de horeca en gezondheidszorg.

Crocs

Personaliseer je eigen Crocs

Binnenkort verschijnen ook de Jibbitz in ons assortiment. Hiermee personaliseer je heel eenvoudig jouw Crocs voor een unieke look!

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen