FAQ - Birkenstock Dames - Collectiepagina

Waarom kiezen voor Birkenstock?

Wie Birkenstock zegt, zegt comfort. Welke slipper, sandaal of ander type schoeisel van Birkenstock je ook draagt, elk model staat garant voor urenlang draagplezier en goede ondersteuning. Dit is te danken aan het gerenommeerde kurken voetbed, de basis voor bijna elke Birkenstock. Het anatomisch gevormde voetbed is gebaseerd op de afdruk van een gezonde voet in het zand. Ze lopen daardoor heerlijk. Ze zijn er in twee uitvoeringen, namelijk regular-fit voor normale tot brede voeten en narrow-fit voor smalle voeten.

Is Birkenstock hip?

Dit is een volmondige ja! Nog een goede reden om te kiezen voor Birkenstock. De populaire modellen van het merk zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Als we het over zomerschoeisel hebben, is er geen slipper of wat dan ook meer kenmerkend dan de Birkenstock. Ze zijn wereldtijd een bestseller. Wie kent niet de zeer populaire Birkenstock dames modellen als de Madrid, Gizeh, Arizona, Florida of Mayari? Stuk voor stuk graag geziene slippers. En dit is nog maar een kleine selectie van het volledige Birkenstock aanbod voor dames.

Birkenstock is er niet alleen voor de zomermaanden. Ook voor de wintermaanden heb heb je een ruime keuze met een collectie clogs, boots en pantoffels.

Welk model je ook kiest, Birkenstock is hip. Je mag er mee gezien worden, of beter gezegd, je wilt er mee gezien worden! Ze hebben een kenmerkend en tijdloos ontwerp. En met de ruime verscheidenheid aan materialen, kleuren en prints zit er voor ieder wat wils wel een Birkenstock tussen. Je kunt er jaren mee vooruit en juist door de eenvoud van het ontwerp stralen ze klasse uit en zijn ze meteen herkenbaar als een echte Birkenstock. Need we to say more? Check onze Birkenstock dames collectie hierboven en vind je favoriet.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen